За нас

„КАМИС 2002“ ООД е със седалище гр.Пловдив. Фирмата е основана през 1998г. от трима съдружници, използвайки дългогодишния си опит, знания и професионализъм в областта на строителството и 15-годишния си опит в частния строителен бизнес. Основният ни принцип на работа е да полагаме всички усилия за удовлетворяване нуждите на клиентите и така да поддържаме близки отношения, базирани на сигурност и взаимно доверие. Компанията е с изцяло частен капитал и се управлява от Управителен съвет. Висококвалифицираните специалисти, отговорната и качествена работа ни позволяват да устоим на най-големите съвременни, архитектурни и инженерингови предизвикателства.

Днес фирмата е една от водещите български строителни компании в региона и предлага на своите клиенти:
Строителство „до ключ“ на промишлени, административни и жилищни сгради, осъществяване на инфраструктурни проекти, гаранционно и извънгаранционно обслужване.
Стремежът на КАМИС 2002 е към повишаване на качеството на предлаганите услуги и съобразяване с новостите в бранша. През годините КАМИС 2002 си спечели име на коректен бизнес партньор в работата, изгради авторитет сред конкурентни фирми в този бранш.